رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با اشاره به راهاندازی مراکز مشاوره برای خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد گفت: ارائه خدمات مشاوره موجب پایداری خانوادهها و تقویت توانمندسازی مددجویان خواهد شد.
به گزارش نیکوکار، محمد حاتمی تقویت مهارتآموزی و توانافزایی در خانوادههای تحت حمایت را مهمترین هدف راهاندازی مراکز مشاوره در کمیته امداد دانست و افزود: تاکنون ۱۰مرکز مشاوره زیرمجموعه کمیته امداد در استانهای مختلف تشکیل شده است و امیدواریم این مراکز در سراسر کشور راهاندازی شود.
وی با تاکید بر نقش خدمات مشاوره و روانشناسی در افزایش عزت نفس و خوداتکایی مددجویان ادامه داد: انجام خدمات مشاوره بر پایه فرهنگ ایرانی- اسلامی از طریق افزایش ظرفیتهای ذهنی مددجویان، در توانمندسازی خانوادهها موثر خواهد بود.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره خاطرنشان کرد: برای اجرای هر کاری زیرساختهایی لازم است و مشاوره نیز زیر ساخت تحقق توانمندی مددجویان کمیته امداد است؛ به همین دلیل این نهاد بر آن شده است تا از توان و ظرفیت علمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره برای تحقق این مهم استفاده کند.
حاتمی وجود مراکز مشاوره و کمک روانشناسان به مددجویان امداد را برای کمک به توانمندسازی مددجویان ضروری دانست و تاکید کرد: خدمات این مراکز به سه شیوه حضوری، غیر حضوری و بستههای آموزشی انجام میشود.
وی به ارائه خدمات مشاوره در ایام شیوع کرونا تاکید کرد و گفت: ارائه خدمات مشاوره برای افراد در برهههای مختلف نیاز است اما در حال حاضر و در زمان شیوع بیماری کرونا انجام خدمات مشاوره کمک شایانی به ایجاد آرامش در جامعه میکند؛ به ویژه که بسیاری خانوادههای تحت حمایت کمیته امداد و خانوادههای نیازمند همچون دیگر اقشار جامعه با داغ از دست دادن عزیزان خود مواجه هستند.
حاتمی افزود: سازمان نظام روانشناسی و مشاوره با ۳۴ هزار عضو رسمی، از نظر نیروی انسانی متخصص آمادگی راهاندازی این مراکز در سراسر کشور را دارد و کمیته امداد نیز مصمم است در قالب تفاهمنامه امضا شده، این خدمات را برای تمام مددجویان ارائه دهد.
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اضافه کرد: کمیته امداد در همین راستا مجوز راهاندازی مراکز مشاوره برای جامعه هدف خود را به سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ارائه کرده و امیدواریم با تامین زیرساختها، شرایط برای ایجاد این مراکز فراهم شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
جزییات تسهیلات شهرداری تهران برای خانههای آسیب دیده از جنگ/ در ازای اعطای تراکم به خانههای آسیب دیده، عوارضی اخذ نمیشود
-
رضایت ۹۹ درصدی مردم از خدمات درمانی در جنگ ۱۲ روزه
-
اضافه شدن بخش ویژه بیمارستانهای دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری
-
پایان نظارتهای میدانی و ستادی نواحی ۱۲۴گانه تهران/ تقویت نواحی در راستای خدمت بیشتر به شهروندان
-
«مام میهن» و «دستمریزاد»؛ شبکهسازی زنان برای عبور از بحران و پاسداشت مدافعان وطن
-
تعیین تسهیلات بازسازی منازل آسیبدیده با سود ۴ درصد و بازپرداخت ۷ ساله
ارسال نظر