با همت کارکنان گروه صنعتی ایران خودرو در سال جهش تولید محقق شد
عبور از رکورد تولید یک ساله، در ۹ ماه
گروه صنعتی ایرانخودرو موفق شد در روز پایانی آذرماه، هم زمان با میلاد حضرت زینب (س) و در آستانه شب یلدا، با تولید ۳۷۰هزار و ۳۹۹ دستگاه خودرو از کل تیراژ تولید سال گذشته عبور کند.
به گزارش نیکوکار، ایرانخودرو در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید، همسو با راهبرد دولت تدبیر و امید و وزارت صمت مبنی بر افزایش عرضه خودرو به بازار و با حمایت و مشارکت تمامی ارکان زنجیره ارزش خودرو از تامین تا خدمات پس از فروش، حمایت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و سایر نهادهای مرتبط، سه ماه زودتر و در پایان آذرماه توانست رکورد تولید سال گذشته را به ثبت برساند و به این ترتیب سه ماه دیگر فرصت دارد تا با جهش دوباره، اهداف تعیین شده امسال و تولید دستکم ۵۰۰ هزار دستگاه خودروی سواری و وانت را محقق کند.
این رکورد تولید ایرانخودرو، برای نخستین بار از زمان اعمال تحریمهای ظالمانه به ثبت رسیده است.
خودروساز بزرگ کشور در طول سال جاری با همدلی و همراهی زنجیره تامین و جهادگران سنگر تولید، توانسته رکوردهای متعددی را در تولید روزانه، هفتگی و ماهانه بر جای بگذارد و بدیهی است، این دستاورد جز در سایه همراهی تامین کنندگان و قطعه سازان ایران خودرو حاصل نمیشد.
وضعیت عرضه به بازار و تحویل به مشتریان نیز رو به بهبود است، بهگونهای که تعهدات معوق از رقم بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه در اردیبهشت سال گذشته به حدود ۲۰ هزار دستگاه درحال حاضر رسیده است. بخشی از این معوقات مربوط به خودروهای در انتظار قیمتگذاری است و تعدادی از آن نیز متعلق به سبد محصولات مشترک با شرکای خارجی است که تولید آن به کندی صورت میگیرد. با کسر این تعداد، خودروهای معوق به کمتر از ۱۰ هزار دستگاه میرسد که با برنامه ریزی صورت گرفته تا قبل از پایان امسال، تمامی تعهدات به روز خواهد شد.
گفتنی است، کارگران ایرانخودرو، موفقیت شکست رکورد تولید را در شب یلدا کنار مدیران خود جشن گرفتند.
منبع: ایکوپرس
انتهای پیام/
پیشنهاد
-
درخواست هلالاحمر و کمیته ملی حقوق بشردوستانه برای محکومیت حملات صهیونیستی به امدادگران
-
۵ شهید و ۳۰ مجروح سهم ایثار جمعیت هلالاحمر/مشارکت حدود ۹ هزار امدادگر زبده
-
کشته شدن امدادگران هلال احمر بسیار دردناک است/ ضرورت حفظ انسانیت در جنگها
-
پیدا کردن ۲۰۲ مصدوم و شهید از زیر آوار توسط تیمهای آنست/ تلف شدن ۲ قلاده سگ نجات
-
چند تهدید بازیهای رایانهای برای کودکان
-
قلبهای تپنده در سنگر سلامت؛ روایتی از ایثار کادر درمان در روزهای جنگ
ارسال نظر