کد خبر: 8531

رئیس کمیته امداد گفت: برنامه قطعی کمیته امداد توسعه صنعت فرش و ایجاد چند صد هزار فرصت شغلی در این رشته است، کما اینکه تاکنون بیش از یکصد هزار نفر در این رشته شاغل شده‌اند.

به گزارش نیکوکار، مرتضی بختیاری در مراسم رونمایی از نشان جمعی احسان با بیان اینکه یکی از تکالیف مهم نظامات دینی و حاکمیت‌ مبتنی بر آموزه‌های الهی، رسیدگی به اقشار محروم جامعه است، گفت:‌ این تکلیف مهم بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به کمیته امداد امام خمینی واگذار شد و این شجره طیبه که یادگار امام خمینی است، به منظور اجرای ماموریت ارزشمند و معنوی رسیدگی به ولی نعمتان جامعه اسلامی، اقدامات گسترده‌ای را در احیای مشی بزرگان دینی و رسیدگی به امور مستضعفین به کار بست.

بختیاری گفت: این نهاد در کنار خدمات ارزنده و قابل ملاحظه‌ای که به جامعه هدف داشته، تلاش کرد تا با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و سیره ائمه اطهار و رهنمودهای ارزشمند رهبر انقلاب اسلامی در جهت بهبود وضعیت معیشت محرومین و جامعه هدف، بیش از پیش گام بردارد. ضمن استمرار حرکت در مسیر تحولی، موضوع توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات برای خانواده‌های تهی دست را با رعایت حرمت‌گذاری و کرامت کمک‌شوندگان وجهه همت خود قرار دهد و با تقویت برنامه‌های اشتغال موضوع توانمندسازی و شکوفایی استعدادها را با اجرای طرحهای مختلف اشتغال عملی کند تا زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای مددجویان فراهم شود.

رییس کمیته امداد امداد با بیان اینکه از سوی دیگر طی سال‌های گذشته ارتقای حقوق مالکیت معنوی با توجه به نقش محوری آن در توسعه اقتصادی جامعه از جمله مواردی است که مورد توجه مسئولان و اندیشمندان عرصه اقتصاد قرار گرفته است اظهارکرد: در این رابطه پروژه توانمندسازی محیط مالکیت معنوی، جهت تقویت و رقابت‌پذیری کسب و کارها از طریق ثبت علامتهای تجاری، طرح‌های صنعتی و نشانه‌های جغرافیایی یکی از برنامه‌های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور است تا ضمن فاصله‌گیری از روش‌های سنتی در حوزه تجاری‌سازی و ارتقای سطح آگاهی عمومی و کمک به رونق کسب و کار و ایجاد ارزش افزوده چندبرابری نسبت به کالاهای مشابه دیگر، با استفاده از روش‌های استاندارد بین‌المللی، برندسازی و بسته‌بندی و تبلیغات اقدامات ارزنده و قابل تقدیری را اجرا کند.

بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به نقش حائز اهمیت کمیته امداد در ایجاد اشتغال در کشور و به عنوان یکی از دستگاه‌های پیشرو در هدفمندسازی مشاغل و پایدارسازی اشتغال برای جامعه هدف، با همکاری مرکز مالکیت معنوی قوه قضاییه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان جهانی مالکیت معنوی، اقدام به ثبت علامت جمعی احسان کرده است.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود با بیان اینکه صنعت فرش از چندین جهت برای امداد دارای اهمیت است، گفت: فرش هنر و صنعتی کهن است که مردم ایران با آن آشنایی داشته‌اند. این هنر و صنعت مزیت مطلق جهانی برای ایران است و همه دنیا با آن آشنا هستند، لذا با بازاری بزرگ روبه روست. کمیته امداد امام به مدد بزرگان از جمله مرحوم حاج ابوالفضل حیدری موفقیت‌های چشمگیری در این صنعت کسب کرده تا جایی که فرش امداد در بازارهای تخصصی فرش ایران به تنوع و کیفیت بسیار خوبی شناخته شده است.

بختیاری گفت: بی شک انتخاب فرش امداد به منظور طراحی و ثبت نشان تجاری بین‌المللی تحت تاثیر این موفقیتها و کیفیت و خوشنامی این محصول در ایران است. برنامه قطعی کمیته امداد توسعه این صنعت و ایجاد چند صد هزار فرصت شغلی در این رشته است، کما اینکه تاکنون بیش از یکصد هزار نفر در این رشته شاغل شده‌اند.

 

منبع: ایسنا

انتهای پیام/