مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد درخصوص نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری در ماه رمضان و توزیع طعام گرم توسط آنها توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش نیکوکار، حمزه علی کوهساری ضمن تشریح برنامه‌های مراکز نیکوکاری در ماه رمضان اظهار کرد: هرساله مراکز نیکوکاری در این ماه در فرآیند تامین طعام گرم و بسته‌های معیشتی برای نیازمندان محلات اقدام می‌کنند.

وی با بیان اینکه نحوه جذب منابع از محل خیرین است، گفت: هر مرکز نیکوکاری دارای خیرین خاص خودش است؛ ضمن اینکه روزانه خیرین جدید هم در حال شناسایی هستند. بعد از شناسایی خیرین مناطق، منابع تامین و توسط اعضای هیات عامل به نیازمندان محله‌ که از قبل شناسایی شده‌اند، توزیع می‌شود.

به گفته مدیرکل هماهنگی شبکه‌های مردمی کمیته امداد، باتوجه به اینکه ۵۰ درصد مراکز نیکوکاری در مساجد هستند، از ظرفیت مساجد برای پخت غذای گرم نیز استفاده می‌شود.

کوهساری با بیان اینکه توزیع طعام گرم با همکاری نیروهای افتخاری که در محلات مستقر هستند صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: طعام گرم در درب منازل نیازمندان توزیع خواهد شد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/